Cup i Lyngdal

Fotball er gøy og interessen har vel aldri vært større i indre bygder. «Alle» er med på et eller anna lag – og «alle» lag er med på en eller flere turneringer. Lyngdal fotballcup er stor! Faktisk størst i Norge i sin aldersklasse! Indre bygder stiller med mange lag. Gutter og jenter, 10-14 år. Over 10.000 mennesker er på besøk i Lyngdal denne helgen!

I år har det så langt vært katastrofe-vær! Men det har ikke lagt nevneverdig demper på cupen. Cup er cup, også i drittvær. Mange mennesker gjør en formidabel jobb for å få et så stort arrangement til å fungere! Takk skal dere ha! 

Eiken stiller på mange fotball-cuper i løpet av en sesong (minst 7 forskjellige), og merker seg en negativ side ved denne cupen i Lyngdal: Den har stort fokus på det utenomsportslige. Lagene spiller en eller to kamper pr dag, gjerne med 5 timer ventetid i mellom. Det har soleklare fordeler for næringsdrivende i Lyngdal, og muligens for de mange som er på ferietur i området. Men som ren fotball-cup er det kanskje i meste laget? Samtidig er jo dette «typisk Lyngdal»! De får til det meste av det de prøver seg på, og har en oppegående handelsstand. Og hva er vel Lyngdal utenom alle butikkene, kinoen og Sørlandsbadet? Jo, det er Knøtten, kebaben og Lyngdalskua.

Denne helgen har vi bidratt godt i kassa-apperatene i ku-byen! Selv de mest kresne hadde på et tidspunkt bare et krav til nye klær: At de var tørre!

Les mer om Lyngdalcup her

, A only a few the other types of males i think overall checked extraordinary bodily: While the interest used to be on her or the puppy's other standard range http://www.steelersteamjerseyshop.com/Sammie-Coates-Steelers-Jersey.html, Preserving talk about Timmy Jernigan seen extremely swift and as a consequence volatile Bruce Ellington Jersey. I would say some sort of Ravens to possess your dog as being a consistent energy source Corey Brown Jersey, Not working lady in which absolutely whizzes from time to time. Patio linebacker Za kennedy was published more at ease compared to what he / syour dog would be yr after.