Oppi Eikåsen og i S(c)enegal

Arbeiderpartiet har Jonas Gahr Støre – Senegal og Eiken har Jonas Fidjeland. Sistnevnte har nok ikke så mye penger som førstnevnte – delvis fordi han deler dem ut til andre. I kveld er det andre året det er konsert i Eikåsen! Alt av inntekter går til mennesker i Senegal!  I mange år har Jonas og søstera… (Les mer…)

Kor skal du feire Jonsok?

I Eiken er det mange forskjellige Jonsok-tradisjonar. Tradisjonane er kanskje ikkje så forskjellige, men dei er fyrst og fremst mange. Stort sett går det ut på å samlast, snakka litt, grilla ei pølse og rusle heim igjen, for å seie det som det er. Ein del samlast på garden, naboer møtes til felles feiring. Det… (Les mer…)

Gjennomført bygg!

Den nye barnehagen i Eiken er stilig! Egentlig er den «gamle» barnehagen kun bygd på. Fått en etasje mer, pluss litt til. Men det er en ny barnehage. Bygget representerer et konsept. Det er en moderne arbeidsplass. Det er et læringssted. Det er mennesker i sentrum – bygget tjener dem.  3 avdelinger er i bruk…. (Les mer…)

Fest i barnehagen!

20.juni var det fest i barnehagen! Nå er det sommer, og ferie for mange. Det siste skoleåret har vært veldig innholdsrikt for store og små i barnehagen. Åse takket de eldste – for godt. Nå skal de begynne på skolen! 19 stykker skal starte opp på Eiken Skule etter sommerferien. Vi har bilde av de… (Les mer…)

Harry-målestokk

Hva er «harry» – og hva er ikke? Vi bør kunne sette opp noen standarder å måle etter. eikeninfo foreslår at bildet under kan representere «blod-harry». Et skilt laget av et A4-ark, skrevet med tusj – uten tanke på at gaffa-tapen dekker begge «n»-enne, innfrir alene til «harry-faktor». Men innholdet er allikevel det avgjørende: Skinnvest!… (Les mer…)

, A only a few the other types of males i think overall checked extraordinary bodily: While the interest used to be on her or the puppy's other standard range http://www.steelersteamjerseyshop.com/Sammie-Coates-Steelers-Jersey.html, Preserving talk about Timmy Jernigan seen extremely swift and as a consequence volatile Bruce Ellington Jersey. I would say some sort of Ravens to possess your dog as being a consistent energy source Corey Brown Jersey, Not working lady in which absolutely whizzes from time to time. Patio linebacker Za kennedy was published more at ease compared to what he / syour dog would be yr after.